Hvem er vi?

Vi er ca. 35 sangere i alderen fra 50 år og opefter fordelt på 4-6 stemmer. De fleste kommer fra lokalområdet Virring og Solbjerg, men vi har også sangere fra vidt omkring. Vores kundskaber spænder fra at synge på gehør til at kunne synge fra bladet. Vi er seriøse og trofaste korgængere, som arbejder koncentreret under prøverne 1 gang om ugen. Til gengæld går snakken lystigt i pauserne.

Koret afholder fast en forårskoncert og en julekoncert. Derudover har vi 1-3 andre koncerter der varierer fra år til år. Vi bliver inviteret som gæstekor til andre kors koncerter, optræder på museer, musikhuse og kirker. Til tider har vi musikere med dels som solister og dels som akkompagnement.

Traditioner er vigtige for os, og derfor nyder vi vores sommer- og juleafslutninger med masser af sange og hyggelige indslag.

Anne Rossau har siden 2004 været dirigent for koret. Anne er uddannet fra Århus universitet og har dirigeret kor siden midten af 80’erne. Udover at dirigere koret arrangerer hun også af og til de sange, vi synger.

Adventskoncert i Fruering Kirke